Onze waarden

Betrouwbaar

Elindus draagt integriteit hoog in het vaandel. Geen stilzwijgende verlengingen of addertjes onder het gras voor onze klanten. We geloven in een klantenrelatie op lange termijn. Een gemotiveerd team staat telkens paraat om die sterke band te onderhouden.

Transparant

Duidelijke, rechtstreekse communicatie is essentieel. We streven ernaar om de klant zo goed mogelijk te informeren. Vanaf het eerste gesprek tot de na-service, efficiëntie en helderheid zijn kernwaarden. Dit trekken we ook intern door. Heb je een idee? Wil je iets kwijt? Laat van je horen. Bij Elindus staan we voor een open communicatie.

Betrokken

Elindus is een Belgisch bedrijf met een horizontale structuur en een bereikbaar management. One team, top team! Samen geraak je verder. Hetzelfde wensen we uit te stralen naar onze klanten. Denk aan het directe contact met een vaste accountmanager, die de markt nauwlettend in de gaten houdt en zo professionele ondersteuning biedt in het strategisch aankopen. Ook het aanbieden van zonnepanelen toont aan dat we willen meedenken met onze klant. Service staat bij ons voorop.

Dynamisch

Het marktaandeel van Elindus stijgt elk jaar opnieuw. Dat hebben we te danken aan onze energieke medewerkers. Samen gaan we voor verbetering. We durven vernieuwen en verwachten dat ook onze werknemers mee durven groeien. Elindus investeert in haar mensen, door middel van bijscholingen, netwerkevenementen en beurzen.

Een topjob bij Elindus

fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto
fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto
Opgestart 2012
Medewerkers 49
Omzet 2018 + 53 M
Aansluitingen + 16.000