Kom jij ons energiek team versterken?

Jobs

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Dag toekomstige collega!

Je ziet deze vacature bij een energieleverancier en ik hoor je al denken: Waarom zou ik in godsnaam dáar gaan werken? 🙈

Wel, exact diezelfde vraag schoot door mijn hoofd toen ik 6 jaar geleden op een openstaande vacature stootte bij deze fantastisch firma. In mijn eerste gesprek kreeg ik het volgende te horen: "Je denkt waarschijnlijk dat er wel exotischere sectoren zijn om voor te gaan werken en de energiesector saai en voorspelbaar is, maar niets is minder waar. Deze sector leeft op pieken en dalen, en als je denkt klaar te zijn voor deze rollercoaster, klik jezelf goed vast want je gaat een onvergetelijke reis tegemoet in een ongelofelijk uitdagende en innoverende wereld."

Wat ben ik blij dat ik geluisterd heb naar de gepassioneerde grondleggers van dit energiebedrijf. Want, jij hebt vermoedelijk ook nog nooit van energiebeurzen gehoord? En wist waarschijnlijk niet dat gas en elektriciteit dagelijks op de beurs verhandeld worden? Speelt absoluut geen rol, dat leer je allemaal wel. Maar dát geeft ons net de grootste uitdaging, de interessantste optie voor elke professionele klant kiezen, door strategische en geïndividualiseerde aankoop op de energiebeurzen én dit in een milieu waarin de volatiliteit alleen maar toeneemt.

En neem het van mij aan: als jij jou herkent in één van bovenstaande vacatures en op zoek bent naar een team collega’s in een familiale sfeer met ‘work-hard-play-hard’ mentaliteit, geef ons dan een kans om ook jou de energiesector als een exotische sector te doen zien. 😉

Ik verwelkom je graag in de Elindus Arena!

Clea – HR verantwoordelijke bij Elindus

Onze waarden

Betrouwbaar

Elindus draagt integriteit hoog in het vaandel. Geen stilzwijgende verlengingen of addertjes onder het gras voor onze klanten. We geloven in een klantenrelatie op lange termijn. Een gemotiveerd team staat telkens paraat om die sterke band te onderhouden.

Transparant

Duidelijke, rechtstreekse communicatie is essentieel. We streven ernaar om de klant zo goed mogelijk te informeren. Vanaf het eerste gesprek tot de na-service, efficiëntie en helderheid zijn kernwaarden. Dit trekken we ook intern door. Heb je een idee? Wil je iets kwijt? Laat van je horen. Bij Elindus staan we voor een open communicatie.

Betrokken

Elindus is een Belgisch bedrijf met een horizontale structuur en een bereikbaar management. One team, top team! Samen geraak je verder. Hetzelfde wensen we uit te stralen naar onze klanten. Denk aan het directe contact met een vaste accountmanager, die de markt nauwlettend in de gaten houdt en zo professionele ondersteuning biedt in het strategisch aankopen. Service staat bij ons voorop.

Dynamisch

Het marktaandeel van Elindus stijgt elk jaar opnieuw. Dat hebben we te danken aan onze energieke medewerkers. Samen gaan we voor verbetering. We durven vernieuwen en verwachten dat ook onze werknemers mee durven groeien. Elindus investeert in haar mensen en daar is onze Elindus-Academy het perfecte voorbeeld van!

Een topjob bij Elindus

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
Opgestart 2012
Medewerkers 40-50
Omzet 2022 + 250 Mio
Aansluitingen + 36.000

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.
Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.
Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).
Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?